U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Onze diensten

VC  is een professionele dienstverlener met passie voor het vak, wij kunnen u alle diensten aanbieden die u van een professioneel full service kantoor mag verwachten. Onze dienstverlening is opgesplitst in 5 disciplines : verkoop, verhuur, syndicus, verzekeringen en leningen.

Verkopen

Wij begrijpen dat de verkoop van uw eigendom heel wat meer inhoudt dan zomaar even uw handtekening zetten. Hierbij is het dan ook belangrijk dat u een weldoordachte en vooral juiste keuze maakt, waar u zich goed bij voelt.

VC Immo staat  daarom steeds tot uw beschikking om u vrijblijvend te informeren omtrent de waarde van uw pand, onze werkwijze en andere zaken waarover u vragen heeft met betrekking tot de verkoop van een onroerend goed. Zowel voor de verkoop van huizen, appartementen, garages en commerciële ruimtes ,…  verschaffen wij u met plezier de nodige informatie.
 
VC Immo begeleidt U vanaf het begin tot en met de authentieke akte !

Hoe gaan we te werk?

1. Gratis  schatting
We beginnen met een gratis en vrijblijvende, realistische schatting van uw eigendom. Samen bepalen we de vraagprijs.

2. Overzichtelijk verkoopdossier
Wij maken voor u een correct en volledig verkoopdossier  op. Hierin zitten alle verplichte documenten zoals het bodemattest, de stedenbouwkundige gegevens, het energiecertificaat (EPC) en het elektriciteitsattest, Ovam, watertoets, ….
Wij houden u maandelijks op de hoogte van uw dossier.
 
3. Publiciteit
VC Immo bespaart kosten noch moeite om uw pand onder de aandacht te brengen. Wij zijn gekend om de veelvuldige publiciteitscampagnes die wij voeren voor onze klanten.
Wij maken gebruik van professionele foto's en opvallende verkoopborden of affiches.
We nemen uw pand op in onze dagelijkse mailing aan kandidaat-kopers en het verschijnt veelvuldig op verschillende  websites en in de gedrukte media.
 
4. Begeleiding van uw kandidaat-kopers
VC Immo zorgt voor een professionele rondleiding in uw eigendom. Dit  eventueel tijdens de overeengekomen tijdstippen.
 
5. Prijsbiedingen en onderhandelingen
Elke prijsbieding wordt met u besproken. We geven u onze eerlijke en gefundeerde mening over het prijsvoorstel. VC Immo ijvert altijd voor een verkoop waar elke partij zich goed bij voelt.
 
6. Verkoopovereenkomst
Als u tot een akkoord komt met uw kandidaat-koper, stellen we een onderhandse verkoopovereenkomst op. Dit gebeurt in overleg met de notaris(sen) van koper en verkoper. De verkoopovereenkomst is de basis voor de authentieke akte. De keuze van de notaris is vrij. De notaris van koper en verkoper kan dus verschillen.
 
7. Authentieke akte
VC Immo bezorgt de getekende verkoopovereenkomst aan de notaris die alle wettelijke verplichtingen volbrengt om de authentieke akte te kunnen verlijden. 
VC Immo is tevens aanwezig bij de akte zodat de overdracht tussen verkoper en koper steeds vlekkeloos kan verlopen. 
VC staat steeds tot uw dienst.  Van harte welkom.
Voor afspraak: info@VCimmo.be  of  058/51.58.32 

Verhuren

VC Immo garandeert u een zorgeloos verhuurtraject voor uw eigendom.

Hoe gaan we te werk? 

1. Gratis schatting
We beginnen met een gratis en realistische schatting van de huurprijs voor uw eigendom. We houden rekening met de plaatselijke markt en andere externe factoren.
 
2. Overzichtelijk huurdossier
Wij maken voor u een correct en volledig verhuurdossier  op. Hierin zitten alle verplichte documenten, bijvoorbeeld het energiecertificaat (EPC).
 
3. Publiciteit
VC Immo bespaart kosten noch moeite om uw pand onder de aandacht te brengen. Wij zijn gekend om de veelvuldige publiciteitscampagnes die wij voeren voor onze klanten.
Wij maken gebruik van professionele foto's en opvallende verhuurborden of affiches. We nemen uw pand op in onze dagelijkse mailing aan kandidaat-huurders en het verschijnt veelvuldig op verschillende  websites.
 
4. Begeleiding van uw kandidaat-huurders.
VC Immo zorgt voor een professionele rondleiding in uw eigendom. Dit  eventueel tijdens de overeengekomen tijdstippen.
 
5. Screening van kandidaat huurders
Bij elke kandidaat-huurder doen wij een screening van de werk- en gezinssituatie, de inkomsten,... Uiteraard respecteren wij de privacy van de kandidaat-huurder en leven wij de wettelijke reglementeringen na.
 
6. Huurovereenkomst & plaatsbeschrijving
Als u tot een akkoord komt met uw kandidaat-huurder, stellen we een huurovereenkomst en professionele plaatsbeschrijving op. De voorwaarden van de huurovereenkomst evenals de huurwaarborg worden vastgelegd in overleg tussen u en uw huurder.
VC Immo zorgt tevens voor de registratie van het huurcontract en  de plaatsbeschrijving van uw woning.
 
VC staat steeds tot uw dienst. Van harte welkom.
Voor afspraak: info@VCimmo.be of 058/51.58.32

Syndicus

Het professionele beheer als syndicus is een veelomvattende taak en bevat naast het administratief beheer ook het financieel en technisch beheer.
Wij willen als syndicus de eigenaars zo goed mogelijk bij onze taken betrekken d.m.v. een goede communicatie.

Onze correcte en kwalitatieve dienstverlening werd beloond met een kwaliteitscertificaat uitgereikt door het Algemeen Eigenaars en Mede-eigenaars Syndicaat (AES) en een kwaliteitscertificaat uitgereikt door het Koninklijk Algemeen Eigenaarsverbond (KAEV).

Onze registratie als erkend lid BIV en lid van CIB Kust staat garant voor permanente opleiding zodat wij up to date blijven betreffende alle belangrijke ontwikkelingen in de sector.

VC staat steeds tot uw dienst.  Van harte welkom.
Voor afspraak: info@VCsyndic.be of 058/51.58.32 

Verzekeringen

Leven kan niet zonder risico's.  VC verzekert die risico's al sinds 1982.
Inmiddels is VC uitgegroeid tot een onderneming die een jarenlange ervaring koppelt aan een vooruitstrevende en creatieve visie op verzekeren.

Onze partners-klanten vertrouwen op een ruime waaier van op maat gemaakte verzekeringen. VC werkt daarvoor samen met verschillende lokale en internationale verzekeraars. Als onafhankelijk makelaar kunnen wij telkens opnieuw de beste formule voor onze klanten uitwerken. Een optimale verhouding tussen risicodekking en prijs geldt daarbij als maatstaf.

We stellen ook hoge eisen aan de service die we onze klanten aanbieden. Efficiëntie, dossierkennis en hulpvaardigheid staan bij VC voorop.

VC staat steeds tot uw dienst.  Van harte welkom.
Voor afspraak: info@VCverzekering.be of 058/51.58.32

Leningen

Bent u op zoek naar een aangepaste kredietformule? Eentje die u en uw vastgoedproject op het lijf is geschreven? Dan wijs ik u graag de weg door de doolhof van hypothecaire kredieten. Op zoek naar een oplossing op maat van uw budget. Wij verkrijgen de scherpste tarieven bij deze kredietinstellingen.

We stellen ook hoge eisen aan de service die we onze klanten aanbieden. Efficiëntie, dossierkennis en hulpvaardigheid staan bij VC voorop.

VC staat steeds tot uw dienst.  Van harte welkom.
Voor afspraak: info@VCverzekering.be of 058/51.58.32

VCimmo BV

Leopold II laan 213/11
8670 Oostduinkerke
+32 58 51 58 32
+32 478 343 101
info@vcimmo.be
 

Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 09.00u - 12.30u & 14.00u - 18.00u
Woensdag: 10.00u - 12.30u & op afspraak
Zaterdag: 10.00u - 12.30u & 14.00u - 17.00u
Zondag: op afspraak
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK