Zonnig gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Oostduinkerke.

Verkocht Koksijde Leopold II Laan 217
Dit ruimtelijk, lichtrijk twee-slaapkamer appartement met ruim zongericht terras zal zowel jong als oud bekoren;

Residentie GALATHEA, met zijn typerende modernistische bouwstijl onderscheidt zich meten van de klassieke appartementen in deze gegeerde badplaats. Centraal en rustig gelegen en slechts 100 m van de zeedijk

Licht en ruimte vormen de rode draad door deze aanbieding. Dit vinden we meteen terug in de inkomhal van het gebouw die doorloopt in een brede lange lichtrijke gang die de verschillende toegangen verbindt.

Dit appartement bevindt zich op de verdieping 0 die alsnog te bereiken is via lift of trap door het niveauverschil van de algemene toegang,
meteen aan de lift vinden we de privatieve inkomdeur.
Via de inkomhall betreden we de ruime woonkamer met ingerichte open keuken, beiden hebben dan ook meteen zicht op en toegang tot het ruim zongericht terras waar je met gezin, familie, vrienden in alle rust geniet, toch alles in de directe omgeving ter beschikking heeft.

De open keuken is praktisch ... geïntegreerd en beschikt over alle modern comfort zoals een dubbele spoeltafel, keramische kooplaat, koelkast, microgolfoven, oven en een vaatwasmachine.
Palend aan de keuken bevindt zich een berging met aansluiting voor een wasmachine.
Verder omvat het appartement twee slaapkamers, apart toilet, badkamer voorzien van dubbel lavabomeubel en douche. De Res. Galathea beschikt tevens over verschillende fietsstallingen.

De opsomming van alle voornoemde specifieke kenmerken van dit appartement maken dit tot een buitenkans.
Neem hier contact voor alle verdere info/bezoek en maak dit uw nieuwe thuis / vakantieverblijf / investering!
Lees meer Verberg